Teatterin esittely

Postiosoite:
Taivalkosken Näyttämöyhdistys ry
C/o  J. Takanen
Kostontie 40, 93400 Taivalkoski

Talviteatterin osoite: Kauppatie 11 (takapiha), Taivalkoski
Kesäteatterin osoite: Taivalvaarantie 2, Taivalkoski

0400 670 430 | info@taivalkoskenteatteri.fi

Teatteritilat

Kesäteatteri-/tapahtuma-alue sijaitsee Taivalkosken keskustan välittömässä läheisyydessä, Hotelli Herkon vieressä (Taivalvaarantie 2). Teatterialue tarjoaa nousevan katsomon n. 250 hengelle. Teatteri on katettu. Alueella on äänentoistojärjestelmä tarvittaessa.

Sisäteatteritilassamme (Kauppatie 11) on 100 hengen nouseva kolmiosainen katsomo. Esiintymistilana on n. 10 x 8 metrin suuruinen yhtenäinen tila.

Väliajalla teatterin kahviostamme on saatavilla kahvia, leivonnaisia, virvokkeita ja makeisia.

Takatilat ja puvustamo

Tiloissa on lisäksi puvustamo ja tarpeistotilat, joihin on mahdollista tutustua opastettuna. Myös puku- ja tarpeistolainaus on sovittaessa mahdollista. Monet eri yhdistykset ja yksityiset henkilöt ovat puvustamoamme käyttäneet eri tilaisuuksiinsa.

Tekniikka

Teatterissamme on valo- ja äänikalustoa, joita olemme vuokranneet eri yhdistyksille ja yrityksille samoin kuin yksityisille henkilöille niin ulko- kuin sisätapahtumiin. Tekninen apu kuuluu vuokraan. Lisäksi tarvittaessa myös tilaisuuksien juontamisapu on mahdollista.

Ääni- ja valokalustoon kuuluu mm. mikrofoneja langallisina sekä langattomina, heittimiä, standejä, ripustimia ja kaikkea siltä väliltä.

Elokuvia

Teatteritilamme näytetään elokuvia. Näytämme elokuvia myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Valkokangas sekä äänentoisto- ja videotykkivalmiudella